به گزارش بینش ملی، مهدی صادقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس هر ساله حدود ۷۶ هزار هکتار انواع محصولات سبزی و صیفی در طول فصول مختلف در این استان کشت می شود که از این سطح بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات سبزی و صیفی تولید می شود.
صادقی تصریح کرد: کشت نشایی یا نشاء کاری به فرآیند پرورش گیاهان در محیطی کنترل شده مانند گلخانه و سپس انتقال آنها به زمین اصلی برای رشد گفته میشود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس خاطر نشان کرد: این روش مزایای متعددی مانند افزایش سرعت رشد گیاه، کاهش مصرف آب و بذر، یکنواختی بیشتر محصول نسبت به کشت مستقیم بذر در زمین اصلی دارد.
او تصریح کرد: این توفیق گام مهمی در حفظ امنیت غذایی و تاکید به تولید پایدار در استان فارس است.





ثبت دیدگاه